4 grudnia miało miejsce uhonorowanie wybranych pracowników za wkład w budowanie jakości kształcenia na Uniwersytecie Opolskim.Rektor UO prof. dr hab. Jacek Lipok oraz prorektor ds. kształcenia dr hab. Anna Weissbrot-Koziarska, prof. UO, wręczyli im nagrody Quality.
Otrzymali je: dr Piotr Dzierwa (Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki), mgr Patrycja Kostyra (Wydział Sztuki), mgr Katarzyna Chojnowska (Centrum Wychowania Fizycznego i Sportu), dr hab. Marta Maciejasz, prof. UO (Wydział Ekonomiczny), dr n. farm. Radosław Balwierz (Wydział Chemii i Farmacji), dr inż. Katarzyna Łuczak (Wydział Przyrodniczo-Techniczny), dr Aleksandra Baryłowicz (Wydział Filologiczny), dr Piotr Stanisławiszyn (Wydział Prawa i Administracji) oraz mgr Krzysztof Kozłowski (Centrum Języków Obcych).
Wśród nagrodzonych znalazła się dr inż. Katarzyna Łuczak, pracownik naukowo-dydaktyczny Katedry Ochrony Powierzchni Ziemi i Gospodarki Przestrzennej, koordynator kierunków Ochrona Środowiska i Architektura Krajobrazu i opiekun Koła Bioenviroteam.
Serdecznie gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne wyróżnienia!
Uniwersytet Opolski przywiązuje dużą wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwisy internetowe Uczelni. W celu optymalizacji usług, umożliwienia prawidłowego funkcjonowania i zapisywania ustawień poszczególnych użytkowników, strony internetowe Uniwersytetu Opolskiego wykorzystują tzw. cookies (z ang. ciasteczka). Cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez serwis do przeglądarki internetowej użytkownika na urządzeniu końcowym (komputer, smartfon, tablet, itp.). W tym miejscu możecie Państwo podjąć decyzję dotyczącą typów plików cookies, które będą wykorzystywane w tym serwisie internetowym. Klikając Ustawienia możesz wybrać jakie cookies opcjonalne będą stosowane. Wyrażoną zgodę można wycofać w dowolnym momencie zmieniając wybrane ustawienia. Klikając Zaakceptuj wszystko zgadzasz się na użycie plików cookie i podobnych technologii we wszystkich wskazanych poniżej celach. Możesz odrzucić stosowanie cookies opcjonalnych klikając Odrzuć wszystkie.
Więcej informacji:
Polityka prywatności